Psychologie praktijk Dichtbij 

Ik help mensen beter om te gaan met moeilijke dingen in het leven. Zoals bijvoorbeeld lastige emoties, spanningen op het werk of thuis, of heftige gebeurtenissen waar je mee te maken krijgt.

Ik bied hulp en begeleiding op maat, we kijken waar jij mee zit en wat jij nodig hebt om je beter te gaan voelen. Kenmerkend voor mijn werkwijze is rust en aandacht. Ik werk lichaamsgericht, wat betekent dat het voelen in het lichaam een grote rol speelt in mijn behandelwijze.

 

logo Marloes

Waarvoor kun je bij mij terecht ?

Je kunt bij mij terecht voor depressieve klachten, angstklachten, rouw, trauma, ingrijpende levensgebeurtenissen, overbelasting en stress, zingevingsvragen, laag zelfbeeld, veel twijfelen en piekeren, en problemen met hooggevoeligheid of autisme.

Over mij

Mijn naam is Marloes Klaver. Ik ben afgestudeerd als psycholoog (UvA, 2006), en heb gewerkt in de ambulante autismezorg en als psycholoog en zorgcoördinator in het voortgezet speciaal onderwijs. Daarnaast ben ik zelf ervaringsdeskundige. Ik heb veel aandacht besteed aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, en blijf dat doen. Dit is voor mij een belangrijke basis, niet alleen in werk maar ook privé.

Maak een afspraak of stel een vraag!

Wij reageren snel mogelijk

Contact

Marloes Klaver
06-27425704

contact@praktijk-dichtbij.nl
www.praktijk-dichtbij.nl

foto marloes

Paramedisch Centrum Schagen

Noord 84a   /   1741 BG   /   Schagen   /   Privacyreglement