Wat biedt Kinderpraktijk Schagen?

Heeft uw kind moeite met de open en/of gesloten lettergrepen (balen en ballen)? Vindt het de regel van de eind -d of -tmoeilijk? Kan het de woorden met ou/au of ei/ij maar niet onthouden?

Heeft je kind moeite met sommen tot 10, tot 100 of nog groter?
Kan het de tafelsommen niet onthouden?
Is klokkijken lastig? Of juist het rekenen met digitale tijden?
Is het fijn als sommen met breuken nog eens worden uitgelegd?

Na een intakegesprek gaan we gericht aan de slag met die onderdelen waar uw kind moeite mee heeft.

cropped-leren-vanuit-een-stevige-basis-1

Ik leer leren voor groep 8 en brugklassers

Zit je in groep 8 en wil je je goed voorbereiden op het voortgezet onderwijs?
Zit je op het voortgezet onderwijs en kun je het tempo ineens niet meer zo goed bijbenen? Vind je het moeilijk om jehuiswerk te plannen en te maken?
Ben je uren aan het leren en heb je het gevoel dat je de lesstof nog niet onder de knie hebt? Heb je last van faalangst?
Dan is de training van ‘Ik leer leren’ misschien wel wat voor jou!

Kindercoaching

Zit uw kind even niet zo lekker in zijn vel? Heeft uw kind last van faalangst? Gaat het uitdagingen uit de weg? Wil uw kind liever niet te veel moeite doen voor een taak? Geeft het op bij moeilijkheden? Kan uw kind niet omgaan met kritiek? Wordt uw kind onzeker als iets fout is?

In een coachingssessie kijk ik samen met uw kind naar wat er al goed gaat, welke kwaliteiten en talenten er al zijn en hoe deze kunnen worden ingezet bij moeilijkheden die het kind ervaart.

Heeft u een vraag over een ander onderwerp?   Neem gerust contact met me op. Samen kunnen we kijken of ik uw kind toch kan helpen

Over mij

Mijn naam is Evelien Mol. Samen met mijn vriend, 2 zonen en 2 dochters woon ik in Schagen.

Als tiener ben ik vaak in mijn vrije uurtjes met mijn moeder, die werkte als leerkracht, mee naar school gegaan. Op die manier is het vak van leerkracht mij met de paplepel ingegoten en heeft het voor mij altijd vast gestaan dat ik in de voetsporen van mijn moeder zou treden. Na mijn opleiding aan de Ipabo, kon ik meteen starten als leerkracht en heb ik 12 jaar op een basisschool in Schagen gewerkt.
Toen ik een paar jaar geleden moeder werd, heb ik de keuze gemaakt om fulltime voor mijn gezin te kiezen en te stoppen met werken. Om mezelf te blijven ontwikkelen heb ik in die tijd verschillende cursussen gedaan. Na een paar jaar ‘moederen’ begon het weer te kriebelen om aan het werk te gaan. Ik wilde graag weer werken met kinderen, maar dan wel op een andere manier. Meer individueel of in kleine groepjes, zodat er echte aandacht is voor het kind en je nog beter kunt aansluiten bij de behoeften van het kind. En daarom heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan en voor mezelf te beginnen. Zo is in 2016 “Kinderpraktijk Schagen” geboren! Naast het runnen van mijn eigen praktijk ben ik ook werkzaam als remedial teacher op een basisschool in Schagen.

Maak een afspraak of stel een vraag!

Wij reageren snel mogelijk

Contact

Evelien Mol
06-48321059
info@kinderpraktijkschagen.nl
www.kinderpraktijkschagen.nl

kinderpraktijkschagen

Paramedisch Centrum Schagen

Noord 84a   /   1741 BG   /   Schagen   /   Privacyreglement